• darkblurbg

De draf- en rensport is een ongelofelijk dynamische sport branche. Met onze dravers verschijnen we ieder jaar meer dan 200 keer aan de start. In Alkmaar, Wolvega, Duindigt (Wassenaar) maar ook in het buitenland zijn we op de wedstrijdbanen actief. In goed overleg met onze loyale en enthousiaste eigenaren proberen we de beste races voor onze toppers te vinden. Met een van onze harddravers bieden we een nieuw concept aan. Voor een klein bedrag per maand word je deel-eigenaar van een koerspaard. Lees hieronder daar meer over!

Winnen en beleven

We strijden voor de winst maar ook wanneer we 2e, 3e, 4e, 5e of 6e zijn er fantastische (geld)prijzen te verdienen. Dat lukt vaak heel goed maar we blijven verantwoorde keuzes maken. Het paard is de topatleet en zijn/haar welzijn komt bij ons op nummer één. 

Wanneer je eigenaar wordt, of wilt worden van een talentvolle draver, is dat een behoorlijke investering. Het aankoopbedrag varieert, zo zijn er paarden te koop voor € 1000 maar ze er zijn ook paarden die voor een veelvoud van dat bedrag van eigenaar wisselen. Daarnaast zijn er natuurlijk de maandelijkse pension- en trainingskosten. Het paard verdient een mooie plek en volop (training) aandacht om zo tot de best mogelijke prestaties te komen in de races. Vanuit Callantsoog werken we hier dagelijks aan.

De sport is geweldig interessant en altijd spannend. Op de banen hangt er altijd een unieke sfeer. De pure liefhebberij voor de paarden vermengt zich met gezonde wedstrijdspanning onder de deelnemers, eigenaren, trainers en het publiek. 

In de afgelopen jaren is de draf- en rensport teveel een sport geworden voor absolute 'insiders'. Dat heeft te maken met de totale kosten om in te kunnen stappen, de zichtbaarheid van de sport en het (inter)nationale aanbod van races. 

Samen beginnen

We willen dat graag veranderen door laagdrempelige instapmogelijkheden te bieden. Het is ons doel om nieuwe mensen kennis te laten maken met de draf- en rensport, hen deelgenoot te maken van een dynamische sportwereld en hen wegwijs te maken door alle informatie te delen, processen te laten zien en mee te nemen in hoe het werkt, welke kansen er zijn en van de paarden natuurlijk winnaars te maken. Zeker nu er tal van initiatieven worden vormgegeven die bijdragen aan een bredere sport, attractieve beleving en meer prijzengeld.

Met een van onze harddravers bieden we een nieuw concept aan. Voor een klein bedrag per maand word je deel-eigenaar van een koerspaard. Er zijn geen aanloop-/aanschafkosten omdat we de instapmogelijkheden zo aantrekkelijk mogelijk willen maken. Tegelijkertijd stellen we een harddraver voor dit concept ter beschikking die zichzelf al bewezen heeft op de koersbanen in binnen- en buitenland. 

 

Hasta la Vista

Hasta la Vista is een Nederlandse 7-jarige ruin. Omdat hij de Nederlandse nationaliteit heeft kan hij nagenoeg op iedere drafbaan in Nederland, Duitsland en België aan de start komen. Hij maakte zijn debuut in 2017 als 3-jarige en is inmiddels 66 keer aan de start verschenen. Hij sleepte in al die races een totaalbedrag van € 32.000 in de wacht.

Hij is eigenlijk nooit geblesseerd, doet zijn stinkende best en heeft het in zich om in de komende jaren mooie prestaties neer te zetten. Zijn draverstalent heeft hij geërfd van zijn vader en zijn moeder. Vader Russel November verpulverde in zijn tijd record na record en won meer dan €1.200.000. 

Overwinning van Hasta la Vista op Victoria Park Wolvega 

Hoe werkt het? 

Met ons team van professionals en vrijwilligers verwelkomen we ontzettend graag nieuwe enthousiaste draf- en rensport liefhebbers. We bieden onze bestaande en nieuwe klanten de beste mogelijke zorg voor de harddravers, informeren hen persoonlijk, via de website en onze social media kanalen en zijn iedere dag hard aan het werk om met de paarden maximaal te kunnen presteren. Op de Nederlandse drafbanen zijn we vrijwel altijd van de partij, vaak met meerdere paarden, nieuwe liefhebbers die een 'aandeel' nemen in een van onze dravers helpen we graag verder en we gaan onze uiterste best doen om hen te betrekken bij grensoverschrijdende attractieve topsport!

Voor €75,00 per maand kan iemand al actief meedoen, voor dit kleine bedrag word je voor 6,25 procent 'eigenaar' van een harddraver. Je kunt alleen instappen of met vrienden. Totdat alle delen zijn uitgegeven blijven wij de niet uitgegeven delen beheren waardoor de paarden blijvend aan de start komen en we de tijd nemen om de nieuwe liefhebbers alles over de sport te vertellen en hen actief betrekken bij de draf- en rensport in Nederland en daarbuiten. 

Elke drie maanden wordt het prijzengeld opgeteld. 25% daarvan gaat naar de trainer. Van de overige 75% wordt het inleggeld van de koersen afgetrokken. Het bedrag dat overblijft wordt verdeeld over 16 deeleigenaren.

Ben je enthousiast geworden of wil je nog wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Caroline Aalbers via info@carolineaalbers.nl of 06-21843466.