• darkblurbg

Alle paarden plaatsgelden op Gelsenkirchen. Hasta, Ennyus en Frederique tweede, Knocks derde, Havana vijfde en Gabor zevende

Gepubliceerd op: 14-02-2021

Hasta la Vista bevestigde vandaag zijn goede vorm met een tweede plaats op de baan van Gelsenkirchen. Gereden door John Dekker begon hij rustig en kon hij de laatste keer aan de overkant op de rug van de latere winnaar mee. Hij finishte sterk en werd goed tweede.

 Ennyus Boko liep vandaag in een koers onder het zadel met Sophia Raschat op zijn rug. Vanuit het tweede gelid was hij rustig gestart en kwam gedurende de koers langzaam aan naar voren. Hij ging goed door en werd knap tweede. Frederique Norg TF begon goed in haar koers en nam voor de tribune de leiding, deze behield ze de hele weg, maar vlak voor de finish werd ze nipt geklopt en werd ze tweede. Iamtheonewhoknocks begon goed en lag midden in het veld aan de binnenkant, voor de laatste bocht kon hij naar het tweede spoor en na een sterke eindsprint werd hij goede derde. Havana Norg TF begon netjes en lag derde aan de binnenkant, voor de laatste bocht zocht ze naar een doorgang maar dat viel niet helemaal mee. Ze zette wel aardig door en werd nog vijfde. Gabor Rais gereden door John Dekker moest in zijn koers veel doen om de kop te nemen en deze gaf hij daarna over aan de favoriet. In de laatste meters brak de moeite in het begin hem op en werd hij zevende.