• darkblurbg

GroeneRegio.frl nieuwe hoofdsponsor

Gepubliceerd op: 28-04-2021

Vanaf 1 mei aanstaande is GroeneRegio.frl de trotse hoofdsponsor van ons entrainement. Het Friese bedrijf en Caroline Aalbers gaan een partnerschap aan voor 5 jaar. Dat is uniek voor deze tijd in de kwetsbare draf- en rensport sector.

“We kiezen heel bewust voor samenwerking met Caroline. Ze is ongelofelijk intensief bezig met de gezondheid van haar sportpaarden. De passie en drive van haar en haar team passen uitstekend bij de uitgangspunten van ons bedrijf”, aldus Loraine Westerneng, verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij GroeneRegio.frl

Caroline Aalbers is een van de eerste drafsportprofessionals geweest die gebruik maakt van de biobased stalproducten van GroeneRegio.frl. Het welzijn van onze sportpaarden staat altijd voorop omdat juist dat de basis vormt voor sportieve prestaties. De biobased bodembedding draagt hieraan bij. Het natuurlijke absorptievermogen is veel hoger en kent een veel langere gebruiksduur, het heeft antibacteriële en antischimmel eigenschappen waardoor de dieren veel minder last hebben van aandoeningen en het uiteindelijke mestafval verandert na enkele maanden in biologische tuincompost.

Over GroeneRegio.frl

GroeneRegio.frl produceert natuurlijke grondstoffen (vezelhennep) waar tal van producten van kan worden gemaakt zoals natuurlijke woningisolatie, deurpanelen voor de auto-industrie, stoelen en tafels en circulaire huisvuilcontainers. Bij de verwerking van vezelhennep ontstaan reststoffen zoals hennephout. Deze worden bewerkt tot een biobased bodembedding voor stallen. Bekijk de website van GroeneRegio.frl voor meer informatie.

 

Op de foto Loraine Westerneng (GroeneRegio.frl) en Caroline Aalbers.